Bewegend water leeft

 

In de de film De Knijpstuw legt boer Piet uit hoe boeren in Brabant zelf aan waterbeheer werken.

Film Zoetwatervoorziening in 2050. Voor de Waterdienst (RWS). Acteur Frederik de Groot schetst de toekomst.

Met onze films komt het vakgebied waterbeheer tot leven. Watercommunicatie produceert films en video’s waarmee uw boodschap tot de verbeelding gaat spreken. Wilt u draagvlak creëren voor uw beleid? Wij spreken de taal van de waterbeheerders én verhalenvertellers en brengen uw boodschap op een heldere en meeslepende manier over aan de doelgroep.


Liter

De grootste valkuil in communicatie is twee liter in een fles van een liter proberen te gieten. Een film of video moet worden toegespitst op één doelgroep en moet één verhaal vertellen. Als u dat goed doet, is film een prachtig medium: een goed opgebouwde film overtuigt, ontroert, verrast en inspireert.


Beeldcommunicatie

Wij spreken de beeldtaal van nu en beheersen het productieproces van films. Van eerste brainstorm via een uitgewerkt storyboard tot een aansprekende film. Zo zorgen wij ervoor dat uw verhaal ook daadwerkelijk aankomt bij uw doelgroep.


Overtuigingskracht

In ons netwerk beschikken we over bekende acteurs en actrices die uw film geloofwaardigheid en overtuigingskracht geven. Uw film kan elke gewenste vorm krijgen: van een korte informatieve video tot een avondvullende documentaire. Voor TV, congressen, workshops en onderwijs.


Vanuit de lucht

Onze video's waarin we in vogelvlucht over het gebied vliegen, geven uw film die WOW-factor waardoor de kijker zich weer bewust wordt van de waarde en de schoonheid van het landschap waarin hij leeft. Een kans om gebiedsbewoners hun landschap op een andere manier te laten zien. Tegelijkertijd bereikt u dan optimale betrokkenheid om uw boodschap te doen landen.