Uw doelgroep aanspreken?

http://nl.sitestat.com/klo/omroep-nl/s?3fm_homepage.seriousrequest.09.embedbanners.vraagplaataan&ns_type=clickin
 

Film De Knijpstuw in opdracht van  Brabantse Delta promoot een veerkrachtig watersysteem.

 

Wie uw doelgroep ook is, en wat uw boodschap ook is, Watercommunicatie helpt u om uw verhaal over waterbeheer te vertellen. Wij zorgen voor eenduidige strategische communicatie naar uw doelgroepen. Zo blijven zij geïnteresseerd en betrokken bij de ontwikkelingen in hun leefomgeving.


Speels

Of het nu gaat om een speelse uitleg aan scholieren of een beleidsoptie die aan belangengroepen moet worden voorgelegd: met professionele films, visualisaties en artikelen helpen wij u om draagvlak te creëren voor uw kerntaken.


Waterberging overtuigend communiceren?

Als waterbeheerder weet u als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om plannen daadwerkelijk te realiseren. Met onze audiovisuele communicatiemiddelen laten wij zien hoe het project vorm krijgt. Hiermee creëert u draagvlak.


Uw boodschap overbrengen

Wij spreken de taal van de waterbeheerder én die van de verhalenverteller. Daarom helpen wij uw verhaal te vertellen in de vorm van boeiende, interessante en verrassende films, fotosessies, animaties en teksten. Laat u verrassen door onze creativiteit.


Wetenschappelijke ervaring

Met Watercommunicatie krijgt u de beschikking over ervaring in hydrologie en strategische audiovisuele communicatie. Met onze grote inhoudelijke kennis van waterbeheer en onze know how op het gebied van strategische communicatie brengen wij uw boodschap optimaal over.