Ondersteunend beeldmateriaal

 
http://www.watercommunicatie.nl/rijnland2008-11/

Watercommunicatie visualiseert de kern van uw beleid op een eenvoudige en aansprekende manier. Door werkelijkheid en ontwerp te combineren, komen beelden uit de toekomst tot leven. Complexe materie presenteren we op een aantrekkelijke en begrijpelijke manier voor uw doelgroepen.


Toekomstscenario's

Zo informeert u belangengroepen met levensechte artist impressions. Dit deden wij voor het Steurgat (Brabant) in opdracht van Rijkswaterstaat. Door de heldere verbeelding van verschillende inrichtingsvarianten konden bewoners op een eerlijke manier hun keuze maken. Watercommunicatie draagt daar graag aan bij.


Wateratlas

Een goed voorbeeld van doelgerichte vormgeving is de digitale wateratlas voor het Hoogheemraadschap van Rijnland. Hiermee stemt Rijnland maatregelen voor de Kaderrichtlijn Water af met alle belangengroepen in het gebied.


Infographics

De werking van een vispassage uitleggen? De noodzaak van natuurvriendelijke oevers tussen de oren zien te krijgen? Goede infographics ondersteunen u bij het helder overbrengen van uw boodschap.


De digitale wateratlas Rijnland

Artist impression Rijkswaterstaat